detector.media
Олексій Мазур
06.05.2014 15:33
Ведуча радіо "Вести" Юлія Литвиненко не знає, хто "свій", а хто "чужий" на буремному сході України
У Юлії Литвиненко "все смешалось"... Дивно, чому?

Шокуючий казус трапився у передачі "Точка зрения", в якій гостем Юлії Литвиненко був заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Сергій Рахманін. Говорячи про події на Сході України, ведуча сказала (це можна почути з 34 хв. 55 сек.), що незрозуміло, хто там "свій", а хто "чужий":

- Так тяжело нам говорить сегодня, когда мы слышим все эти экстренные новости и главное - непонятно уже, кто свой, кто чужой. Федералы, сепаратисты, террористы. "Все смешалось: кони, люди ...", говоря словами классика. Нет понимания того, как надолго и с какими результатами.

Виходить, для колишньої ведучої "Інтера", яка зараз працює на ТВі та радио "Вести" Юлії Литвиненко, і досі попри всі трагічні й однозначні своєю суттю події немає ясності. Вона не може дати собі раду, що зараз відбувається в Україні, хто за цим стоїть і як ставитися до сторін протистояння.

Рахманін їй пояснив:

- Вы знаете, для меня как раз проще. Человек, который вспарывает живот тому, кто защищает украинский флаг - он точно чужой. Человек, который спокойно на это реагирует, он точно не свой.

Дуже дивно, що така відома й усюди затребувана журналістка чомусь ніяк не могла допетрити до цього сама. Це ж треба - "нет понимания". В усіх нормальних - є! Може вона, працюючи на українському телебаченні та радіо, забагато російське дивиться й слухає і тому в неї "все смешалось"?

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY