detector.media
ДУСЯ
29.07.2011 11:30
Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?
Оксану Соколову завербували вояки військово-повітряних сил США?
Я завжди захоплювалася фільмами про льотчиків та військову авіацію взагалі. Ще з радянських часів я пам'ятаю екскурсії до музею авіації, але все ж голлівудські «залізні птахи» мене вабили більше. Я вже довго мрію сісти за штурвал справжнього винищ

Я завжди захоплювалася фільмами про льотчиків та військову авіацію взагалі. Ще з радянських часів я пам'ятаю екскурсії до музею авіації, але все ж голлівудські «залізні птахи» мене вабили більше. Я вже довго мрію сісти за штурвал справжнього винищувача... хоча ні, насправді таке бажання в мене виникло, коли я дізналася, що ведуча «Фактів тижня» Оксана Соколова побувала всередині літака F-16 вартістю $34 млн і навіть одягла уніформу військового ВПС США. Як повідомляє «Комсомольська правда в Україні», на спільні міжнародні повітряні навчання «Безпечне небо - 2011» запросили програму «Факти тижня з Оксаною Соколовою».

Американська сторона запропонувала Оксані спробувати себе в якості пілота-початківця. За словами самої телеведучої, це було просто дивовижно: «Работая репортером, я бывала на военных аэродромах. Случалось и летать на военно-транспортных самолетах. Но настоящий истребитель, тем более американский,  вот так близко увидела впервые. Первое, что подумалось - какой же он маленький! С экранов телевизора F-16 казался мне просто гигантом!» - делится впечатлениями Оксана.

Мені також удалося дізнатися, що цьогорічні навчання «Безпечне небо - 2011» проходили в рамках підготовки до патрулювання повітряного простору України та Польщі на час проведення «Євро-2012». 19 липня Україна впустила у свій повітряний простір літаки військово-повітряних сил США. На Полтавщині в місті Миргород базувалися американські військовослужбовці. 23 липня там відбувся день відкритих дверей, у рамках якого кожен охочий міг подивитися на досягнення вітчизняної та західної авіатехніки.

Тож сподіваємося, що над нами буде дійсно безпечне небо. І я нарешті сяду за штурвал винищувача!

Ваша трішки заздрісна Дуся  

фото kp.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY