detector.media
ДУСЯ
22.09.2008 09:52
«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»
«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»
Якщо ви користуєтесь київським метро, то вже мали помітити на сітілайтах уздовж ескалаторів рекламу телепрограми «Гірка правда» на ТРК «Україна». Ваша Дуся теж її бачила, і дуже здивувалась, адже час виходу програми, вказаний на плакатах – п'ятниця,

Якщо ви користуєтесь київським метро, то вже мали помітити на сітілайтах уздовж ескалаторів рекламу телепрограми «Гірка правда» на ТРК «Україна». Ваша Дуся теж її бачила, і дуже здивувалась, адже час виходу програми, вказаний на плакатах – п'ятниця, 21.30. Себто «священний час» виходу в ефір програми Савіка Шустера!

Насправді програма виходить у п'ятницю на 2 години раніше – о 19.30. Шанувальники неймовірно правдивих історій про зґвалтування мами дівчинки татом коханця брата бабусі, в яких сяють акторською майстерністю трудівники масовки Film.ua та демонструє найвищий психологічний пілотаж Людмила Ободзинська, ризикують пропустити це видовище, повіривши рекламі. У свою чергу, прийшовши на «Україну» о 21.30 і знайшовши там Шустера замість сльозливої «Гіркої правди», домогосподарки поспішать перемкнути канал. Реклама із неправильним часом, до речі, висить уже кілька днів, і знімати її, здається, ніхто не збирається. Ще б пак, за неї ж гроші плачені.

Фото надане прес-службою телеканалу ТРК «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY