detector.media
ДУСЯ
08.07.2008 08:29
Бой-скаути телебачення
Бой-скаути телебачення
Піф-паф! Ба-бах!!!! Ой-ой-ой! Ні, це не постріли на дуелі за серце вашої Дусі. Це чергові козаки-розбійники від Ігоря Пелиха. Таких, як він, на нашому ТБ зовсім мало. Це ті, хто ганяє на вєліках, відриває жабам лапи і йде колупатися в якомусь г

Піф-паф! Ба-бах!!!! Ой-ой-ой!

Ні, це не постріли на дуелі за серце вашої Дусі. Це чергові козаки-розбійники від Ігоря Пелиха. Таких, як він, на нашому ТБ зовсім мало. Вони ганяють на вєліках, відривають жабам лапи і розорюють гнізда. Серед них ви не знайдете відмінників, маминих синків чи любителів вишуканих вин. Поважність та серйозність обходить цих людей стороною. Країну можуть роз’їдати політичні суперечності і подорожчання цукру, дивувати постійні зміни в обличчях Таїсії Повалій та Ірини Білик, а вони все бігають десь навипередки, обмальовують паркани і винаходять нові засоби пересування на кінцівках і не тільки. Словом, ці люди відкрито ностальгують за піонерськими таборами та дворовими пацанськими розбірками. Дівчат зазвичай на свої «сходняки» вони не кличуть, тому ваша Дуся сама запросила їх на свій сайт. Тепер загін бой-скаутів українського телебачення у повному складі.

Андрій Кузьменко. Якщо по-людськи, то просто – Кузьма зі "Скрябіну"

Далеко не всі стоматологи із живописного міста Новоєврейськ стають відомими музикантами і ведучими. Але Андрію пощастило. Сьогодні він – альтернатива усіляким козловським із бондарчуками. Йому дозволений суржик, лайка і недосконала зачіска. Єдине, за що він таки має відповісти перед людством, це співпраця з видатною інтелектуалкою сучасності Наталею Могилевською. Їхні намагання поліпшити вітчизняний шоу-бізнес зробили телевізійний ефір ще нуднішим, ніж він був. На наше щастя, тепер Кузьма веде програму «Дай покататися» на М1. І, до речі, робить це значно краще свого попередника Дмитра Шепелєва, який пішов на Новий канал.

Ігор Пелих

Кажуть, ще будучи студентом Інституту журналістики, Ігор придумав формат «Галопом по Європах». Знайшовши кавового спонсора, Ігор оселився на ICTV. Українці були в захваті! Такої програми вони ще не бачили. Потім, правда, з’ясувалося, що ідея не така й оригінальна – подібні формати світ уже знав. З часом Пелих виріс до власного продакшну, але його бой-скаутська натура і тут дала про себе знати. Назвав свою компанію він просто і з гумором – «Роги і копита». Зараз Ігор насолоджується роллю продюсера, третьою трансформацією «Галопів» і третьою дитиною – донечкою Устиною.

Олександр Гордуз

Маючи журналістську освіту, Саша довгий час писав тексти анонсів на каналі ТОНІС. Але потім доля у вигляді Віталія Докаленка вивела його на бажаний екран. Так виникла програма «Диваки». Особливих здібностей, окрім уміння природно клеїти дурня, від Гордуза не знадобилося. Через певний час він прийшов на УТ-1 із проектом «Реальна програма», а з минулого року веде там «Експерти дозвілля». Якщо треба бігати, кричати, скакати і лазити по деревах – це до нього. Тактовним і розсудливим Саша буває лише уві сні, решта часу у нього йде на різні сленгові примочки, фамільярні жарти і невтомний пошук пригод.

Валерій Сараула

Уважний глядач, яким ваша Дуся себе вважає, одразу впізнав Валерія, коли він з’явився на каналі Новом каналі у програмі «Кунсткамера». Адже напередодні він знімався в реаліті-шоу «За склом. Тепер ти в армії». У його випадку серйозність не передбачається вже самим зовнішнім виглядом – веселе руде покриття і блакитні очі виглядали б не органічно в жодному іншому форматі. Щоправда, зараз електрик та актор Валерій, як усі на СТБ, перекваліфікувався на ловців домовичків у програмі «Паралельний світ». Цей факт, звісно, не дуже радісний, проте довготривала пам’ять відданих фанатів ще тримає у своїх архівах спогади про легковажного Сараулу – борця зі стереотипами і здоровим глуздом – часів «Кунсткамери».

(фото ru.wikipedia.org, Яни Новоселової, smehodrom.com, interludi.com.ua, Олени Старостенко, ljplus.ru)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY