detector.media
22.02.2019 18:40
Ярослав Лодигін учетверте коментуватиме «Оскар» на каналі «Україна»
Ярослав Лодигін учетверте коментуватиме «Оскар» на каналі «Україна»
91-шу церемонію вручення премії «Оскар» на телеканалі «Україна» в ніч з 24 на 25 лютого 2019 року коментуватиме радіоведучий, режисер Ярослав Лодигін. Прекладачем-синхроністом традиційно стане Юрій Фізер.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

Співзасновник радіо «Аристократи», режисер стрічки «Дике поле» (за романом Сергія Жадана «Ворошиловград») Ярослав Лодигін коментуватиме «Оскар» на телеканалі «Україна» четвертий рік поспіль. 

«Цього року вперше буду коментувати «Оскар» як кінорежисер. Вболівати буду за Ялітсу Апарісіо», – коментує Ярослав Лодигін.

Нагдаємо, урочисте вручення кінопремії «Оскар» відбудеться в Лос-Анджелесі в ніч з 24 на 25 березня. Перелік номінантів можна переглянути тут

Як писав «Детектор медіа», ексклюзивні права на трансляцію премії «Оскар» в Україні належать телеканалу «Україна», який традиційно проведе спеціальний телемарафон. Трансляція розпочнеться о 01:30 (початок червоної доріжки) й триватиме до завершення церемонії. Ведучими марафону традиційно стануть телеведучі Олександр Скічко та Світлана Катренко.

Фото: прес-служба телеканалу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY