detector.media
22.02.2019 18:00
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Штамп у паспорті»
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Штамп у паспорті»
Прем'єра 4-серійного фільму «Штамп у паспорті» виробництва продакшн-компанії «Армада Філмз» на замовлення телеканалу «Україна» відбудеться 23 лютого о 15:30.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, головна героїня Олена працює в невеликому приватному ательє. Одного разу частково з її вини було зіпсовано дорогу сукню багатої і примхливої ​​клієнтки. На роботі Олені погрожують непідйомним штрафом і звільненням, але їй на допомогу приходить благородний незнайомець. Як з'ясовується, це Олег Істомін – керівник великого підприємства і син багатого бізнесмена. Буквально через кілька днів після знайомства Олег пропонує Олені вийти за нього заміж. Дівчина вдячна йому за допомогу, проте такий стрімкий розвиток подій дивує її. Вона каже Олегу, що поки ще не готова прийняти таке важливе рішення. Тоді Олег зізнається, що йому терміново потрібен фіктивний шлюб.

Ролі в міні-серіалі виконали: Ольга Сумська, Олена Коломіна, Микола Бутковський, Дмитро Пчела, Володимир Ямненко, Ніна Касторф, Матвій Зубілевич, Олексій Смолка, Кирило Кузнєцов, Олександр Задніпровський, Марія Арнаут, Ганна Бачалова, Володимир Гладкий та інші.

Автор сценарію – Олександр Рижов. Режисер-постановник – Віктор Конісевич. Оператор-постановник – Роман Нижник.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася продакшн-компанія «Армада Філмз».

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY