detector.media
21.02.2019 17:32
Савік Шустер запускає проект про вибори
Савік Шустер запускає проект про вибори
Журналіст, телеведучий Савік Шустер у рамках створеного ним фонду Open Mind Foundations запускає проект «Вибори 2019»

Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Шустер live», а також на сайті фонду.

Проектом передбачено, що українці голосуватимуть на Open Mind Foundations та повідомлятимуть про свою емоцію щодо кандидатів у Президенти України.

«Ми намагатимемося розуміти емоції народу, викликані найважливішими питаннями, і показувати тим, хто при владі, які рішення приймати правильно, а які їхні рішення вселяють в людей приниження, страх і злість. Все це ви побачите і зрозумієте в прямому ефірі», – йдеться на сайті фонду.

Як тільки сайт збере достатньо даних для аналітики, Савік Шустер вийде в ефір на YouTube-каналі проекту і висвітлюватиме хід передвиборчої кампанії в Україні, повідомляється на сайті фонду.

Нагадаємо, у квітні 2016 року Державна фіскальна служба України звинуватила Савіка Шустера в неподанні декларації про отриманий у 2008 році кредит у розмірі 1,34 млн євро, в ухиленні від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму понад 2,1 млн грн.

Посадовців ТОВ «Савік Шустер студія», генеральним директором якої теж є Савік Шустер, ДФС звинуватила в заниженні податку на додану вартість на загальну суму 1,99 млн грн за рахунок заниження вартості телепрограми «Шустер live» у 2012-2014 роках.

Телеканал 3S.tv офіційно повідомив про припинення своєї діяльності з 1 січня 2017 року через фінансові труднощі. «Детектору медіа» на каналі повідомили, що 3S.tv шукатиме можливості відновити свою роботу у 2017 році. Тоді ж «Детектору медіа» тимчасово виконуюча обов’язки директора телекомпанії «Київ» Світлана Криворучко пояснила, що програма «Шустер live», яка паралельно з 3S.tv виходила на каналі «Київ», на її каналі виходитиме тільки до кінця року, бо ліцензійна угода в телекомпанії «Київ» із ТОВ «Савік Шустер студія» підписана до 31 грудня 2016 року.

Починаючи з 1 січня 2017 року, 3S.tv продовжував мовити, транслюючи повтори старих програм.Телеканал припинив мовлення 28 лютого 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY