detector.media
21.02.2019 15:20
Канал «Україна» покаже прем’єру міні-серіалу «Дім, який…»
Канал «Україна» покаже прем’єру міні-серіалу «Дім, який…»
Прем’єра 4-серійного фільму «Дім, який…» виробництва Filmstream і Vileton Films відбудеться на телеканалі «Україна» 24 лютого о 16:20.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, Тоня, яка втратила матір у 7 років і потрапила до дитбудинку, росла з мрією про власний дім і сім'ю. У свої 35 вона знайомиться з Дмитром Сергійовичем, який потребує догляду. Почавши працювати в його будинку, жінка швидко прив'язується до літньої людини, співчуває його проблемам. Раптово чоловік помирає, а нотаріус повідомляє Тоні волю покійного – рішення, яке переверне і докорінно змінить її життя.

У фільмі знялися актори Ольга Грішина, Віталій Кудрявцев, Євген Єфремов, Костянтин Октябрський, Анна Абрамьонок, Анатолій Котеньов, Дарія Рибак, Інга Нагорна та Ніна Ніжерадзе, Євген Лебедин.

Режисер-постановник картини – Олексій Гусєв. Автор сценарію – Наталія Шимборецька. Оператор-постановник – Антон Ткаченко. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом міні-серіалу на замовлення каналу «Україна» займались компанії Filmstream і Vileton Films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY