detector.media
19.02.2019 18:51
22 лютого - конференція «Висвітлення євроінтеграції в медіа: чого бракує»
22 лютого - конференція «Висвітлення євроінтеграції в медіа: чого бракує»
22 лютого 2019 р. у Києві відбудеться конференція «Висвітлення євроінтеграції в медіа: чого бракує», яку проводить проект «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна–ЄС в українських медіа».

Участь у заході візьмуть представники державних структур, експертного середовища, громадянського суспільства, медіаспільноти.

Під час конференції учасники обговорять:

Серед запрошених експертів та спікерів:

Участь у конференції візьмуть близько двох десятків представників регіональних медіа, які були активними учасниками проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Організатори також запрошують приєднатися до дискусії усіх дотичних до питань роботи з Угодою про Асоціацію та її висвітлення.

Захід проводиться в рамках проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Проект реалізується за кошти Програми «Підтримка демократії», яка фінансується з Програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Агенції США з міжнародного розвитку (USAID). Проект здійснюється польським Фондом міжнародної солідарності у співпраці з двома українськими громадськими організаціями «Інтерньюз-Україна» та Товариства Лева.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY