detector.media
18.02.2019 18:25
Ведучими «Золотої Дзиґи 2019» стануть Дар’я Трегубова та Олег Панюта
Ведучими «Золотої Дзиґи 2019» стануть Дар’я Трегубова та Олег Панюта
Акторка і телеведуча Дар’я Трегубова та журналіст і телеведучий Олег Панюта проведуть цього року урочисту церемонію вручення нагород Національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Про це повідомляється на сайті кінопремії.

«Кінопремія "Золота Дзиґа" допомагає формувати образ сучасного українського кінематографу, створює інститут зірок, який так необхідний і акторам, і пресі, дає можливість нашим кінематографістам відчути свою значимість та зірвати, врешті-решт, овації», - прокоментувала Дар’я Трегубова.

Акторка та телеведуча Дар’я Трегубова почала свій творчий шлях у 18 років. Працювала ведучою, режисером, редактором на декількох українських телеканалах, створювала сценарії телепрограм, фільмів та рекламних роликів. З 2006 року знімається у кіно та дублює фільми. Вона одна з найбільш затребуваних українських актрис. В її фільмографїї майже півсотні кіноробіт, серед яких ролі в телесеріалах «Серце матері», «Тато Ден», «Сувенір із Одеси», «Лікар Ковальчук» та «Прислуга», повнометражних фільмах «Правило бою» (реж. О. Шапарєв) та «Сторонній» (реж. Д. Томашпольський), головні ролі в серіалах «Лист помилково» та «Загадка для Анни» (вийшов на телеекрани 1-го лютого 2019). Крім того, у 2017 році Дар’я стала ведучою шоу «Цієї миті рік потому» на телеканалі СТБ, де працює дотепер.

Олег Панюта – відомий український журналіст, автор і ведучий інформаційно-аналітичного щотижневика «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою» на телеканалі «Україна». Професіонал із більш ніж 20-річним досвідом. За час своєї кар’єри Олег провів десятки інтерв’ю з найвпливовішими людьми країни – президентами, міністрами, політиками. Крім того, він знавець українського кіно, і вже багато років поспіль є ведучим Одеського міжнародного кінофестивалю. Олег – досвідчений медіа-тренер, експерт, охоче ділиться своїми знаннями з майбутніми фахівцями пера. Він є одним із тренерів «Медіа Майстерні» - освітньої медіа-школи телеканалу «Україна».

Нагадаємо, що урочиста церемонія вручення нагород третьої національної кінопремії відбудеться 19 квітня в Києві. Цього року кінопремія вручатиметься в 20 номінаціях. Нещодавно стало відомо, що лауреатом почесної нагороди «Золота Дзиґа» за внесок в розвиток українського кіно стане Юрій Гармаш.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY