detector.media
16.02.2019 17:10
Каплін в ефірі 5 каналу коментував програму партії Гітлера, не помітивши, що це не його передвиборча програма
Каплін в ефірі 5 каналу коментував програму партії Гітлера, не помітивши, що це не його передвиборча програма
15 лютого в ефірі Hate Night Show на 5 каналі ведучий запропонував кандидату в президенти та нардепу Сергію Капліну обговорити його передвиборчу програму, після чого став зачитувати пункти з програми Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (її лидером був Адольф Гітлер). Каплін аргументував пункти, не помітивши, що це не його програма.

Про це ведучий Юрій Гудименко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ну дійсно весело вчора вийшло. Ми зазвали в наше шоу соціаліста Каплина, і я під виглядом дискусії про його передвиборчій програмі почав зачитувати йому за списком пункти з програми НСДАП (так звані "25 пунктів"). Читаю один пункт, другий, третій поспіль... Каплін нічого не помічає, коментує, як свою програму, сперечається, захищає кожен пункт, розповідає, як він буде приймати закони за цими пунктами... Двадцять хвилин це тривало. Потім я не витримав і повідомив йому, що цю програму писав не Каплін, а Гітлер», - написав він.

Так, в ефірі ведучий зачитав пункти «Ми вимагаємо значного збільшення пенсійного забезпечення», «Ми вимагаємо націоналізації всіх усуспільнених дотепер промислових підприємств», «Ми вимагаємо участі робітників в розподілі прибутків великих підприємств». Каплін одразу знайшов відповідь по кожному з пунктів.

Коли в ефірі ведучі повідомили Сергію Капліну, чию програму він коментував та захищав, політик відповів, що в його програмі «є окремі тези, які, можливо, співпадають» із програмою німецької партії. Також він зазначив, що в його книзі є цілі розділи, які співпадають з озвученими тезами.

Також Гудименко у своєму дописі висловив думку, що треба також перевірити інших кандидатів у президенти України на знання їхніх передвиборчих програм.

«Сперечаюся, що свою програму з них не те щоб писав, а читав в кращому випадку кожен третій», - додав журналіст.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY