detector.media
15.02.2019 16:12
«Еспресо» покаже фільм про політолога, педагога, публіциста Ольгерда Бочковського
«Еспресо» покаже фільм про політолога, педагога, публіциста Ольгерда Бочковського
17 лютого в ефірі телеканалу «Еспресо» відбудеться прем’єра документального фільму про Ольгерда Бочковського. Показ відбудеться о 10:00 з повтором о 22:00

Про це йдеться в релізі каналу.

Ольгерд Бочковський – український соціолог, політолог, етнолог, педагог, публіцист і громадський діяч. В роки Голодомору 1932-1933 років очолював Комітет допомоги голодуючим в Україні, був одним з ідеологів «панєвропейського руху», який створив ідейну основу для виникнення Європейського Союзу.

Канал повідомляє, що пан Бочковський «був “адвокатом” українського питання в світі, протидіяв радянській пропаганді». «Еспресо» зауважує, що, враховуючи суспільно-політичні події в країні зараз, а також збройну агресію та гібридну війну проти України, фільм наразі є актуальним для українців.

«Фільм актуалізує українське питання та сприяє консолідації українців у боротьбі за власну незалежну державу і право самостійно керувати нею без сторонніх впливів з боку інших країн», – повідомляє канал «Еспресо».

У прес-службі каналу «Детектору медіа» уточнили, що стрічку «Ольгерд Бочковський. Незгасима іскра палаючої ватри національної свідомості» створено громадською організацією «Всеукраїнський Демократичний Форум» за фінансової підтримки Українського Культурного Фонду.  

Фільм змішаного типу: є реконструкції, у яких задіяні актори, ведучі, архівні матеріали та інтерв'ю з експертами. Зйомки тривали у вересні-жовтні у різних регіонах України та в двох містах Чехії.

Ведучий – Микола Княжицький, автор сценарію та режисер – Григорій Руденко.

Прем'єра відбудеться у спеціальному випуску програми «Княжицький» 17 лютого о 10:00 з повтором о 22:00.

Нагадаємо, у вересні 2018 року телеканал «Еспресо» оновив існуючі проекти та запустив дві нові програми – «Мандруй своє» та «Політичний МаринаД». У листопаді канал оновив логотип і дизайн.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY