detector.media
15.02.2019 14:17
Канал «112 Україна» покаже власний фільм про можливість залучення миротворців на Донбас
Канал «112 Україна» покаже власний фільм про можливість залучення миротворців на Донбас
16 лютого о 17:00 на телеканалі «112 Україна» відбудеться прем'єра документального проекту «Війна чужою не буває»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Головне питання – що або хто може зупинити війну. Тема обрана не випадково. Адже 4 роки тому були підписані Мінські угоди. Всі сподівалися на мир, але його і досі немає. На кого можемо розраховувати? Можливо, на миротворців ООН?» – йдеться в релізі.

Для підготовки фільму знімальна група телеканалу «112 Україна» побувала в Конго, щоб на прикладі цієї країни побачити, як працюють миротворці, а також зрозуміти, чи потрібна Україні місія ООН.

Над проектом працювали журналіст і телеведучий «112 Україна» Богдан Піленко, а також оператор і режисер Дмитро Соколовський.

«Готувалися до відрядження довго, перечитали, напевно, всю історію Демократичної Республіки Конго. Загалом, країна надзвичайно красива, там неймовірна природа, джунглі, озера. Утім, працювати на вулицях з корінними жителями дуже складно. Тому що для них ми просто «музунгу». Так вони називають білих людей», – розповів автор документального фільму.

Нагадаємо, власником телеканалу «112 Україна» є соратник українського політика Віктора Медведчука, народний депутат від «Опозиційного блоку» Тарас Козак. За розпорядженням керівництва СБУ Медведчук був спецпредставником для переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі у Тристоронній контактній групі в Мінську.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY