detector.media
15.02.2019 12:32
Канал «Україна» покаже нову мелодраму виробництва Ivory Films
Канал «Україна» покаже нову мелодраму виробництва Ivory Films
17 лютого о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійогї детективної мелодрами «Я тебе знайду» виробництва продакшн-компанії Ivory Films на замовлення телеканалу.

Про це йдеться в релізі каналу.

Фільм розповідає про різні долі двох подруг, які після довгої розлуки випадково зустрічаються в кондитерській невеликого містечка.

Режисер-постановник картини – Сергій Толкушкін.

«Це серіал про сімейні цінності. У родині головної героїні сталася трагедія, і для неї основне питання життя – знайти дитину, яку, на її думку, в неї викрали. Але чоловік і син вважають, що вона божевільна, через це відбувається розлад у сім’і. Є друга лінія, де інша героїня намагається вберегти свою дитину і зберегти родину. У чоловіків також відбувається перегляд сімейних цінностей. Один у період кризи віддаляється від рідної людини і вибирає кар'єру, а другий, навпаки, в переломний момент робить все заради сім'ї», – розповів режисер.

Одну з головних ролей у фільмі втілив актор Михайло Хімічев.

«У фільмі «Я тебе знайду» я втілюю роль чоловіка, який згладжує гострі кути в непростих відносинах в сім'ї, у нього чудові стосунки з донькою Катею, хоча у неї важкий вік і вона складна дитина. Але, коли в родині стається конфлікт і він розуміє, що його весь цей час обманювали, то у нього відбувається злам. Він по-іншому дивиться на дружину і намагається зрозуміти, як він жив з цією людиною. Мені сподобалося, що після кризи у нього починається зовсім інший період і мій герой діє по-іншому», – прокоментував актор.

Також у серіалі знялись: Ольга Олексій, Олександр Кобзар, Єлизавета Курбанмагомедова, Ксенія Мішина, Єва Шевченко-Головко та інші. Автор сценарію – Олександра Миронова.

Нагадаємо, виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась продакшн-компанія Ivory Films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY