detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
14.02.2019 16:58
«Стильное радио Перець ФМ», «UA: Перший» і «UA: Херсон» отримали дозволи на тимчасове мовлення
«Стильное радио Перець ФМ», «UA: Перший» і «UA: Херсон» отримали дозволи на тимчасове мовлення
14 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення в Херсонській області радіостанції «Стильное радио Перець ФМ» (ТОВ «ТРК Клас») і телеканалам «UA: Перший» і «UA: Херсон» Національної суспільної телерадіокомпанії України.

«Стильное радио Перець ФМ» зможе мовити на частоти 96,4 МГц у Чаплинці Херсонської області. Раніше на цій частоті мовило радіо «Хаят» (ТОВ «Агентство “Кримські новини”»), яке відмовилося від цієї частоти. У «Хаяту» залишився дозвіл на тимчасове мовлення в Чонгарі Херсонської області.

«UA: Перший» мовитиме в аналоговому ефірі на 22 ТВК у Каланчаку, 27 ТВК у Лазурному та 10 ТВК у Скадовську Херсонської області, а «UA: Херсон» - на 30 ТВК у Новотроїцькому та 41 ТВК у Каланчаку.

Термін дії дозволів на тимчасове мовлення – один рік.

Для «Стильное радио Перець ФМ» це третій дозвіл: радіостанція вже має право тимчасово мовити в Гірнику і Костянтинівці Донецької області.

Для «UA: Херсон» це перший тимчасовий дозвіл, а «UA: Перший» має тимчасові дозволи на мовлення в Гірнику Донецької області (цифровий та аналоговий ефір), Волновасі Донецької області (цифровий ефір) і Бахмутівці Луганської області (цифрови та аналоговий ефір).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY