detector.media
14.02.2019 16:30
У квітні виходить у прокат молодіжний фільм «Сквот 32»
У квітні виходить у прокат молодіжний фільм «Сквот 32»
11 квітня виходить в прокат український молодіжний фільм «Сквот 32» виробництва кінокомпанії «Гарнет інтернешнл медіа груп»

 Про це йдеться в релізі кінокомпанії.

Фільм «Сквот32» – це історія сучасної української молоді, яка знаходиться в пошуках себе та свого місця в ритмі сучасного мегаполісу. Головна героїня – дівчина-фотограф Ліза, яка потрапляє у старий київський будинок, щоб змінити своє життя.

Головні ролі виконують Анна Адамович і Олександр Богачук. 

У фільмі також знялись: Ігор Левенець, Римаїда Онадська, Сергій Лузановський, Іван Бліндар, Самбо Сандра, Владислав Партика, В'ячеслав Семенченко, Денис Михальченко, Роман Чухманенко, Яна Ісаєнко, Альона Пономаренко, Катерина Бахірка, Валерія Крук, Дмитро Верховецький, Олександр Боднар та інші.

Режисер-дебютант Саша Лідаговський, оператор Вова Іванов, продюсер Андрій Єрмак.

Виробництвом фільму займалася кінокомпанія «Гарнет інтернешнл медіа груп» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

Як писав «Детектор медіа», кінопроект «Фіксація пріоритетів» (робоча назва фільму «Сквот32») у 2016 році став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно та отримав фінансування на режисерський дебют. Тоді повідомлялося, що режисером буде Ірина Громозда, загальний бюджет стрічки становитиме 12,5 млн грн, очікувана сума держпідтримки - 10 млн грн. Сценарист - Ірина Чернова (відома українським читачам під псевдонімом Люко Дашвар). У 2012 році проект подавався на пітчинг Держкіно під назвою «Стіна».

Наприцінці 2017 року на кінофестивалі «Молодість. Пролог» фільм став переможцем пітчингу «Boat Meeting».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY