detector.media
13.02.2019 14:01
Канал «Україна» знімає кримінальний міні-серіал «Я заплачу завтра»
Канал «Україна» знімає кримінальний міні-серіал «Я заплачу завтра»
Виробництвом 4-серійної кримінальної мелодрами «Я заплачу завтра» на замовлення каналу займаються компанії «Фільмстрім» і «Vileton Films».

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

За сюжетом, головна героїня на ім'я Олена повертається до колись рідного міста, їй ніде жити, грошей немає, не складається з роботою. Син Олени, Максим, впевнений у тому, що вона померла. А всі решта переконані, що вона вбила свого чоловіка. «Я заплачу завтра!» – обіцяє собі Олена, тому що на сльози немає часу. Тим більше, що жінці не лише треба розібратися, хто насправді винен у смерті її чоловіка, а й захистити сина.

Режисером картини став Микола Михайлов. Оператор-постановник – Анатолій Сахно. Автор сценарію – Марія Рождественська. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко, Вадим Жук.

У фільмі знімаються актори Анна Тараторкіна, Ксенія Ніколаєва, Олексій Смолка, Данило Дунаєв, Артем Позняк, Мирослава Філіппович, Наталія Бардо, Владислав Мамчур, Олександр Крижановський, Юрій Гребельник.

Зйомки картини проходять в Києві та Київській області. Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займаються компанії «Фільмстрім» і «Vileton Films».

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY