detector.media
11.02.2019 19:04
Справу київського провайдера щодо ухилення від сплати 8 млн грн податків передано до суду - ЗМІ
Справу київського провайдера щодо ухилення від сплати 8 млн грн податків передано до суду - ЗМІ
Співробітники податкової міліції ГУ Державної фіскальної служби у м. Києві направили до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного зі столичних інтернет-провайдерів, який начебто ухилився від сплати 8,1 млн грн податків і вніс завідомо неправдиві відомості в офіційні документи.

Про це повідомляє видання «Цензор.НЕТ» з посиланням на прес-службу ДФС.

За інформацією правоохоронців, протягом двох років підозрюваний, надаючи споживачам власні телекомунікаційні послуги з доступу до мережі інтернет, з метою мінімізації податків з отриманих доходів, начебто створив документальну видимість придбання цих телекомунікаційних послуг у фіктивних суб'єктів господарювання. Як зазначили у ДФС, у контрагентів були відсутні як необхідне обладнання, так і інші ресурси для цього, а їхні керівники вже притягнуті до кримінальної відповідальності за фіктивне підприємництво.

За результатами попереднього розслідування на майно підозрюваного накладено арешт на суму 2 млн грн, а прокурором заявлено цивільний позов на суму завданих збитків.

Нагадаємо, раніше у Винниці суд арештував майно провайдера за підозрою у порушенні авторських прав «Медіа Групи Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY