detector.media
10.02.2019 10:28
Тимошенко вимагає від Прямого каналу спростування інформації щодо «проплачених» кіборгів на з'їзді - Костинський
Тимошенко вимагає від Прямого каналу спростування інформації щодо «проплачених» кіборгів на з'їзді - Костинський
Кандидатка в президенти України Юлія Тимошенко поскаржилась до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на Прямий канал. На думку голови партії «Батьківщина», в ефірі телеканалу було поширено недостовірну інформацію про участь ветеранів АТО в урочистому з'їзді політсили 22 січня.

Про це в коментарі «Укрінформу» розповів член Нацради Сергій Костинський.

За його словами, скарга від Юлії Тимошенко та її уповноваженого представника, нардепа Сергія Власенка надійшла до регулятора 29 січня. 

«У своєму зверненні Юлія Тимошенко вимагає від телеканалу "Прямий" надати можливість спростувати поширені, на її думку, недостовірні відомості щодо неї та політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" шляхом надання такого ж ефірного часу на телеканалі "Прямий" для виступу Сергія Власенка», - зазначив Костинський.

Як зафіксувала Нацрада, 25 січня в ефірі Прямого канала вийшов сюжет про з’їзд «Батьківщини» за участю ветеранів АТО. Від запрошених до студії гостей - кіборга-добровольця Дані Данського та учасника АТО Олексія Гетьмана - прозвучали висловлювання, що ветеранам АТО нібито заплатили за участь у заході.

За словами Данського, «кожен з них отримав по 10 тис. дол.», а Гетьман додав, що двоє кіборгів, які брали участь у з'їзді політсили, «сказали, що таким чином значно поліпшили своє фінансове становище».

Нацрада запропонувала Тимошенко і Власенку звернутись до суду по суті порушеного питання.

Як відомо, 22 січня під час з’їзду партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко оголосила про намір балотуватися в президенти України. У рамках заходу група військовослужбовців - учасників АТО - висловилася на підтримку політика.

Зазначимо, що 24 січня на каналі ZIK показали випуск авторської програми Остапа Дроздова «Прямим текстом» під промовистою назвою «Кіборги на підтанцьовці».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY