detector.media
09.02.2019 10:59
Гнап заявив, що вже переказав гроші на рахунок «Слідства.Інфо»
Гнап заявив, що вже переказав гроші на рахунок «Слідства.Інфо»
Чи надійшли гроші на рахунок проекту, наразі невідомо.

Про переказ коштів Дмитро Гнап повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Дмитра Гнапа, новий рахунок проекту, на який, за домовленістю, він мав переказати гроші, ще не відкрито, тому йому надали реквізити вже існуючого рахунку «Слідства.Інфо».

До того у коментарі «Громадському» керівниця «Слідства.Інфо» Анна Бабінець повідомила, що переказати гроші на старий рахунок проекту неможливо, оскільки там знаходяться грантові кошти. Також вона заявила, що не знає, на які потреби Гнап витратив 3900 євро з премії.

Нагадаємо, у 2015 році журналісти-розслідувачі проекту «Слідство.Інфо» отримали премію «Вільна преса Східної Європи» у розмірі 15 тисяч євро, яку вирішили перерахувати на потреби армії. З’ясувалося, що понад 9 тисяч євро залишаються у банківській ячейці екс-керівника проекту, а тепер кандидата у президенти, Дмитра Гнапа.

Як з'ясував Керівник Агенції журналістських розслідувань «Четверта влада» Володимир Торбіч, колишні колеги Дмитра Гнапа нічого не знали про те, що 9 тис. євро він зберігає в банку «на чорний день».

Народні депутати з партії «Сила людей» закликали Гнапа відмовитися від кандидатства в президенти. Гнап відповів, що відмовлятись від перегонів не буде.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY