detector.media
07.02.2019 19:20
SCM об’єднала Oll.tv та Vega, щоб активи не дублювали одне одного
SCM об’єднала Oll.tv та Vega, щоб активи не дублювали одне одного
Холдингова компанія Ріната Ахметова System Capital Management передала цифрову платформу Oll.tv (сервіси IPTV та ОТТ-телебачення) в управління своїй телекомунікаційній компанії Vega (ПрАТ «Фарлеп-Інвест») задля побудови конвергентного оператора зв’язку.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі SCM, коментуючи інформацію, оприлюднену виданням «Телекритика».

Раніше сервіс Oll.tv розвивав медіахолдинг Ріната Ахметова «Медіа Група Україна» через ТОВ «Діджітал Скрінз». У прес-службі SCM пояснили, що в «Медіа Групі Україна» відбувається трансформація з метою відокремлення напрямків виробництва та дистрибуції контенту.

Зазначимо, що в липні 2018 року ПрАТ «Фарлеп-Інвест» стало власником ТОВ «Діджітал Скрінз» замість ТОВ «Медіа Група Україна» і ТОВ «Телепро».

«SCM прийняла рішення об’єднати два свої бізнеси – компанії “Діджітал Скрінз” і Vega (“Фарлеп-Інвест”) з метою підвищення ефективності діяльності та економії коштів за рахунок більш раціонального використання ресурсів певних активів та виключення дублювання послуг різними бізнесами у складі SCM», – йдеться в повідомленні SCM.

Компанія нагадує, що Vega надає послуги інтернет-доступу та цифрового IPTV-телебачення за власними інтернет-каналами, а «Діджітал Скрінз» надає послуги цифрового ОТТ-телебачення Oll.tv за інтернет-каналами інших операторів: «Компанії купують подібне обладнання та послуги. Таким чином, ресурси SCM дублюються кількома активами. Тому було прийнято логічне рішення об'єднати дані бізнеси з метою їх більш ефективного використання».

Водночас розвитком цифрової супутникової платформи Xtra.tv, ліцензією на яку володіє ТОВ «Діджітал Скрінз», і надалі займатиметься «Медіа Група Україна», повідомили в прес-службі SCM.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY