detector.media
06.02.2019 16:10
«Громадське телебачення» запускає новий цикл інтерв’ю
«Громадське телебачення» запускає новий цикл інтерв’ю
6 лютого в ефірі «Громадського телебачення» відбудеться прем’єра нової програми телеінтерв’ю «Україна розумна» з ведучим Володимиром Єрмоленко

Про це йдеться в релізі «Громадського ТБ».

«Україна розумна» — це розмови із письменниками, соціологами, теологами, істориками та науковцями про сучасність України та шляхи, якими вона рухається у різних галузях.

«Оскільки я не тільки журналіст, а ще й філософ, у мене з’явилося відчуття, що сучасний інформаційний простір переповнений потоками інформації, йому бракує сенсів, глибокого розуміння речей, — прокоментував ведучий. — Тож я вирішив створити цикл розмов з людьми з різних дисциплін, щоб показати інтелектуальний потенціал України і дати можливість українцям дізнатися себе самих і світ, в якому вони живуть».

«Формат цього  проекту дає змогу уповільнитися в потоці новин, подій, виборів, арештів і судів та подумати над речами, які будуть мати значення ще багато років», — прокоментува головна редакторка Громадського Ангеліна Карякіна.  

Прем’єра проекту «Україна розумна» відбудеться 7 лютого о 21:15.

Нагадаємо, «Громадське телебачення» переформатовує вечірній праймовий ефір програми «Нині вже» та інтегрує в нього проекти «Громадське. Крим», «Реформа», «Громадське. Схід» та «Простономіка».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY