detector.media
06.02.2019 15:55
«1+1» покаже прем’єру серіалу «У неділю рано зілля копала» 11 лютого
«1+1» покаже прем’єру серіалу «У неділю рано зілля копала» 11 лютого
Серіал «У неділю рано зілля копала» виробництва кінокомпанії Star Media вийде на каналі «1+1» 11 лютого о 20:45.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом, молодий етнограф-аспірант Максим приїжджає у 1993 році у село Русалино збирати старовинний фольклор для своїх праць. Його вмовила приїхати в це село студентка Люба, адже в Русалино мешкає її тітка Варвара, а місцевість славиться тим, що у ній збережено багато давніх пісень та обрядів.  Дівчина щиро вірить, що їхня наукова подорож допоможе їм зблизитися, адже вона неймовірно закохана в Максима. Люба і не здогадується, що тут Максим познайомиться із циганкою Радою, яка на все життя вкраде його серце.   

Головний автор сценарію – Наталія Нікішина, режисер-постановник стрічки – Олександр Тіменко, оператор-постановник - Олександр Сєдов. Продюсерами серіалу стали Владислав Ряшин, Галина Храпко та Дарина Жукова.

У ролях: Катерина Варченко, Вікторія Полторак, Дмитро Пчела, Андрій Ланд, Олеся Жураківська, Артур Логай, Анна Сагайдачна, Ксенія Мішина, керівник циганського театру «Романс» Ігорь Крикунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Нагорна, Маргарита Бахтина, Ірина Мельник, Тамара Антропова, Оксана Воронина, Катерина Кистень, Юрій Яковлєв-Суханов, Ігор Назаров, Людмила Крикунова, Юлія Шугар, Мирослав Павліченко, Сергій Новиченко.

Фото: прес-служба каналу «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY