detector.media
06.02.2019 15:27
На Рівненщині журналістка звернулася в поліцію через дзвінок директора лісгоспу
На Рівненщині журналістка звернулася в поліцію через дзвінок директора лісгоспу
Редакторка Зарічненської районної газети «Полісся» (Рівненська область) Тамара Алексіюк розцінила телефонний дзвінок директора ДП «Зарічненський лісгосп» Сергія Киркевича погрозою та звернулася в поліцію

Про це повідомляє Інституту масової інформації з посиланням на журналістку.

За її словами 1 лютого на сторінці газети у Facebook була опублікована інформація про те, що «Грабіжники зрізали п’ять дубів». Напередодні подібна інформація з’явилась і в друкованому варіанті газети «Полісся». Наступного дня Алексіюк зателефонував керівник районного лісгоспу Сергій Киркевич.

«Я прийняла дзвінок, у мене підписано, що це Киркевич, – розказала пані Алексіюк. – Його розмова: “Гнатівна, ти сука, сука ти. Що ти наробила в інтернеті? Я тобі цього не простю».

Як зазначає журналістка, говорив він дещо на підвищеному тоні, неспокійно. Після цих слів, за словами редакторки, зв’язок перервався. Водночас запису розмови у редакторки немає. Вона звернулася до поліції із заявою.

У коментарі представинці ІМІ пан Киркевич підтвердив, що дзвонив редакторці. Проте, за його словами, не погрожував: «Я до неї ставлюся нормально, просто хай вона пише правду. Вона бреше і бреше [у статтях, де згадує порушення лісгоспу]», – сказав він.

На запитання про його фразу, що не простить їй, керівник лісгоспу відповів: «Ні, ні, ні! Я ж дорослий дядько. Я ж знаю, що вона може записати».

Сергій Киркевич стверджує, що звертався до редакторки з проханням, щоб вона, пишучи звинувачувальні публікації щодо дій лісгоспу, висвітлювала і його позицію.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY