detector.media
05.02.2019 20:27
«Інтер» покаже прем'єру гостросюжетного серіалу «Захоплення»
«Інтер» покаже прем'єру гостросюжетного серіалу «Захоплення»
Прем'єра 8-серійної стрічки «Захоплення» («Захват») виробництва «07 Продакшн» відбудеться 11 лютого.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

Головні герої серіалу - поліцейський загін швидкого реагування - займаються знешкодженням особливо небезпечних злочинців. Керує ним майор Василь Матяш на прізвисько Батя, його грає Станіслав Боклан.

Кожна серія розповідає про окрему спецоперацію. Як зазначають на каналі, сценарій заснований на реальних історіях.

«Багато з цих історій були на слуху. Звичайно, в "Захопленні" не обійшлося без художнього вимислу, але в основі кожної історії - реальні події», - розповів шеф-редактор серіалу Олег Гершкович.

Більшу частину дії глядачі зможуть побачити очима спецпризначенців.

«Ми використовували спеціальні портативні body-камери, які закріплювали на одягу акторів, оптичні приціли снайперських гвинтівок з вбудованими відеокамерами, камери Go-Pro, квадрокоптери», - зазначив оператор-постановник серіалу Дмитро Гораш

Крім того, протягом усього серіалу телеглядачі будуть спостерігати за розвитком стосунків головних героїв: хтось не може пережити втрату рідної людини, хтось вчиться жити заново після перенесеної травми, хтось намагається оговтатися після недавнього розлучення, знайти вихід з любовного трикутника або вирішити конфлікт з близькими.

У головних ролях: Станіслав Боклан, Георгій ПоволоцькийМикита ВакулюкСлава КрасовськаАльберт МаликОлександр БожкоВолодимир Скорик.

Режисери - Хачатур Василян і Роман Веркулич.

Гостросюжетну драму «Захоплення» будуть показувати на телеканалі «Інтер» з понеділка по п'ятницю о 21:00.

Як писав «Детекто медіа», зйомки серіалу відбувалися в листопаді минулого року. Виробництвом стрічки займалася компанія «07 продакшн». 

Нагадаємо, раніше ТЕТ оголосив дату прем'єри серіалу «Хамелеон».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY