detector.media
04.02.2019 19:45
У поліції заявили, що вікно столичної організації НСЖУ пошкоджене не через обстріл
У поліції заявили, що вікно столичної організації НСЖУ пошкоджене не через обстріл
У поліції Києва зафіксували пошкодження склопакета, проте не підтвердили, що воно утворилось через постріл з вогнепальної зброї.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Києва.

«Сьогодні о 14:44 на 102 надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Хрещатик пошкоджене вікно. На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Слідчо-оперативна група задокументувала  факт пошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений). З місця події нічого не вилучали. Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повідомлення зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Наразі вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, раніше Національна спілка журналістів України на своєму сайті повідомила, що 1 лютого невідомі обстріляли вікно Київської регіональної організації Спілки. За попередніми підрахунками НСЖУ, на відновлення вікна знадобиться 15-20 тис. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY