detector.media
04.02.2019 18:00
У столичній організації НСЖУ заявляють, що їх вікно обстріляли
У столичній організації НСЖУ заявляють, що їх вікно обстріляли
Національна спілка журналістів України на своєму сайті повідомила, що 1 лютого невідомі обстріляли вікно Київської регіональної організації Спілки. Ніхто не постраждав

У коментарі «Детектору медіа» відповідальна секретарка столичної організації НСЖУ Алла Малієнко сказала, що пошкодження, ймовірно, від вогнепальної зброї, вони помітили 1 лютого. Пані Малієнко припускає, що це було хуліганство.

«Ми в п’ятницю помітили, що в нас від кулі розчавлено вікно. У нас тришарове вікно. Вона (ймовірно, куля - ДМ) два шари пройшло, а третій – ні. Сьогодні був експерт, з’ясовують. Поліція каже, що це від щебіню. Я думаю, що вони так пожартували, – розказала вона – Невідомо, чи обстріляли взагалі. Це ж Хрещатик, вночі бігає хто завгодно. Це якесь хуліганство, чи може якісь розбірки були... Я не думаю, що це цілеспрямовано на нас».

Секретарка столичної організації НСЖУ повідомила, що правоохоронці працювали на місці 4 лютого: «Заяву написали сьогодні, письмово все оформляли. Вони подивилися всі камери відеоспостереження, що стоять у Фонді Держмайна», - додала вона.

На сайті НСЖУ зазначено, що, за попередніми підрахунками збитків, на відновлення вікна знадобиться 15-20 тис. грн.

«Детектору медіа» поки що не вдалося отримати коментарів від представників Нацполіції.

Фото: Facebook Юрія Бондара, члена Правління НСЖУ і викладача Інституту журналістики

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY