detector.media
04.02.2019 16:05
У готелі в Яремче припинено трансляцію російського каналу «Телерадиосеть благих новостей» – Нацрада
У готелі в Яремче припинено трансляцію російського каналу «Телерадиосеть благих новостей» – Нацрада
У готелі «Маковиця» міста Яремче (Прикарпаття) Національна рада з питань телебачення і радіомовлення та Служба безпеки України припинили трансляцію забороненого в Україні російського каналу «Телерадиосеть благих новостей» (ТБН, TBN)

Скарга до Нацради щодо трансляції забороненого каналу надійшла від мешканця області, повідомляє Нацрада.

«За результатами співпраці з Управлінням Служби безпеки України в Івано-Франківській області та профілактичної бесіди його працівників із керівництвом готелю показ цього російського телеканалу, що поширювався із супутника, припинено», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, трансляція каналу «Телерадиосеть благих новостей» заборонена на території України  рішенням Нацради від 31 серпня 2016 року. Нацрада побачила на каналі комерційну рекламу, що є порушенням частини 9 статті 13 закону «Про рекламу», яка забороняє трансляцію на територію України реклами на іноземних каналах, що не підпадають під юрисдикцію держав-членів ЄС або держав, що ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне телебачення. 

За словами члена Нацради Сергія Костинського, з 2014 року регулятор припинив ретрансляцію в Україні 81 російського телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY