detector.media
04.02.2019 12:25
Власником видавництва ekonomika+ став Костянтин Паршин, гендиректором — колишній керівник газети Арбузова «Капитал»
Власником видавництва ekonomika+ став Костянтин Паршин, гендиректором — колишній керівник газети Арбузова «Капитал»
Новим власником видавництва ekonomika+ (delo.ua, mmr.ua, womo.ua) став дніпровський бізнесмен Костянтин Паршин. Видавництво очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал».

Про зміну власника та директора повідомляє delo.ua.

Зазначено, що видавництво шукало партнера з весни 2018 року. Ним став співзасновник громадської платформи «Хартія майбутнього», керівник Міжнародного проекту «Центр підготовки Patriot», підприємець Костянтин Паршин, який у минулому був бізнес-партнером Геннадія Корбана, а у 2016-2017 роках працював у Нацгрвардії.

За словами екс-керівниці та власниці видавництва Ірини Рубіс, відтепер команда «Хартії майбутнього» та ekonomika+ працюватимуть разом.

За словами пана Паршина, нова команда «продовжить намічений командою ekonomika+ вектор розвитку», а також «має намір посилити та зміцнити вже існуючі проекти».

Новим керівником видавництва ekonomika+ став Ілля Чудновський, який раніше був генеральним директором видавничого будинку «Капітал» (щотижнева ділова газета «Капитал», рейтинг «Капітал 500»), що належав першому віце-прем'єру та в.о. прем’єр-міністра часів Януковича (з 28 січня по 28 лютого 2014 року) Сергію Арбузову.

Ірина Рубіс відмовилася коментувати «Детектору медіа», чи залишається вона сама та решта команди ekonomika+ працювати в компанії.

Видавничий будинок ekonomika+ — це видання delo.ua, mmr.ua, womo.ua, які пишуть про бізнес. Наразі, за повідомленням прес-служби, в компанії працюють 60 співробітників.

Компанія була заснована більше 20 років тому. В різні часи її власниками були підприємці та журналісти Ігор Ляшенко та Станіслав Шум, німецька видавнича група Handelsblatt, EastOne LLC Віктора Пінчука. Восени 2014 року група EastOne Віктора Пінчука вирішила продати ТОВ «Видавництво "Економіка"» генеральному директору компанії Ірині Рубіс.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY