detector.media
04.02.2019 10:46
Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад
Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад
Загальні збори засновників Індустріального комітету зовнішньої реклами України (ІКЗР) обрали головою ІКЗР у 2019 році Олега Невельчука, генерального директора групи компаній «РТМ-Україна».

Про це повідомляє прес-служба ІКЗР.

«Завершення до літа переформатування столичного ринку, найбільш вагомої складової ринку зовнішньої реклами в цілому, стрімка діджиталізація зовнішньої реклами зі зростанням мінімум у 300 % — супровід і забезпечення цих та інших процесів вимагатиме від Індустріального комітету прийняття дуже важливих і відповідальних  рішень як основи для подальшого розвитку галузі», – прокоментував пан Невельчук.

Технічний комітет ІКЗР очолить Вадим Гусаченко, керівник інформаційно-аналітичного відділу компанії «Октагон Аутдор».

За повідомленням прес-слжби, комітет займатиметься вдосконаленням методології дослідження скролів, розробкою стандартів Digital Out-of-Home медіа України і включенням до Outdoor-досліджень носіїв цифрових форматів, а також – контролем проведення вимірів пасажиропотоків у містах України.

Індустріальний комітет зовнішньої реклами України щороку, відповідно до Статуту, переобирає голову й керівників провідних підрозділів.

ІКЗР —  об’єднання провідних операторів мереж зовнішньої реклами та медіаагенцій, яке визначає вектор розвитку ринку Outdoor-реклами в Україні. Ключовими завданнями ІКЗР є створення збалансованої системи моніторингу й досліджень аудиторії зовнішньої реклами, а також стандартизація процесів взаємодії учасників ринку.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY