detector.media
01.02.2019 11:54
У кінотеатрі «Київ» відкрився фестиваль «Вечори французького кіно»
У кінотеатрі «Київ» відкрився фестиваль «Вечори французького кіно»
31 січня у столичному кінотеатрі «Київ» стартував фестиваль «Вечори французького кі-но». До програми увійшли п'ять картин за участю таких зірок, як Луї Гаррель, Гаспар Ульєль, Одрі Тоту, Стейсі Мартін, Летиція Каста та Лілі-Роуз Депп.

Про це повідомляє «Артхауз Трафік».

Відкрила фестиваль комедія «Щось не так з тобою». Стрічка П'єра Сальвадорі була відзначена премією спільноти драматичних авторів і композиторів (SACD) на Каннському кінофестивалі та закривала 9-й Одеський кінофестиваль.

Гостями відкриття стали надзвичайний і повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон,  голова лава представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі, спортсменка Яна Клочкова, гурт Dakh Daughters.

«Вечори французького кіно» пройдуть у Києві з 31 січня по 6 лютого. Протягом лютого фестиваль також відбудеться у Харкові (з 7 лютого), Львові (з 28 лютого), Одесі, Дніпрі, Сумах (з 28 лютого), Чернівцях, Вінниці (з 21 лютого), Маріуполі, Запоріжжі та Рівному.

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Нагадаємо, з 10 січня 2019 року розпочався прийом заявок на участь у V Міжнародному кінофестивалі «Світло», який пройде у Києві наприкінці весни.

 

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY