detector.media
01.02.2019 11:00
Проект «Дивовижні люди» стартує на каналі «Україна» 23 лютого
Проект «Дивовижні люди» стартує на каналі «Україна» 23 лютого
23 лютого о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра талант-шоу «Дивовижні люди» за форматом The Brain.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, шоу «Дивовижні люди» – це українська адаптація німецького формату The Brain, яке виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу.

У новому проекті каналу боротися за перемогу будуть люди з видатними розумовими здібностями, які запам'ятовують великі обсяги інформації, дуже швидко рахують, володіють стереоскопічним зором, вражаючою тактильною, руховою, м'язовою або музичною пам'яттю.

Ведучим проекту став Олександр Скічко, який також веде на телеканалі «Україна» проекти «Без паніки!» та «Зірковий шлях».

Суддями проекту стали телеведуча Маша Єфросиніна, співачка Оля Полякова, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна» Олексій Суханов та вчений Віктор Комаренко. Вони коментуватимуть унікальність, практичність і складність навчання навичкам героя, а також допоможуть глядачам вибрати найдивовижнішого учасника шоу.

Виробництвом шоу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Friends Production. Програма буде виходити в ефір телеканалу раз на тиждень щосуботи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY