detector.media
31.01.2019 15:54
У Львові за розпалювання ворожнечі судитимуть псевдо-журналіста – прокуратура
У Львові за розпалювання ворожнечі судитимуть псевдо-журналіста – прокуратура
Прокуратура Львівської області повідомляє про завершення досудового розслідування щодо 57-річного львів’янина, який упродовж 2014-2016 років представлявся журналістом і готував статті антиукраїнського характеру

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Львівської області.

Зазначено, що чоловік виконував замовлення іноземних інформаційних агенцій, які діють на території Російської Федерації.

«Зловмисник позиціонував себе українським журналістом, проте, готував тенденційні статті антиукраїнського характеру, які за своїм змістом принижують національні почуття українців, заперечують їх право на власну державність і самостійність у вирішенні внутрішніх та зовнішніх питаннях», – повідомляє прокуратура.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України (умисні дії, спрямовані на розпалювання національної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності).

Обвинувальний акт скеровано до Сихівського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Нагадаємо, на Запоріжжі викрили чоловіка, який діяв на користь РФ і розповсюджував матеріали антиукраїнського характеру, популяризував терористичні організації ОРДЛО, виправдовував агресію РФ проти України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY