detector.media
27.01.2019 11:04
МІП та Facebook обговорили заходи безпеки під час проведення виборів в Україні
МІП та Facebook обговорили заходи безпеки під час проведення виборів в Україні
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, його заступник Дмитро Золотухін і державний секретар МІП Артем Біденко провели зустріч із керівницею напрямку публічної політики Facebook у Центральній та Східній Європі Габріеллою Чех і керівницею напрямку публічної політики з питань виборів Facebook Анікою Геісел.

Про це повідомляється на сайті МІП.

Зазначається, що під час зустрічі вони обговорили співпрацю з метою забезпечення захищеності виборчих процесів в Україні від ворожих впливів.

«Ми вдячні Facebook за неймовірну роботу, яку компанія зробила, виявивши та видаливши велику кількість пов’язаних фейкових профілів, груп і сторінок. Для нас це важливо, оскільки одна з двох виявлених мереж ботів, що керувалися з Росії, використовувалися для інформаційних операцій в Україні», - зазначив Дмитро Золотухін.

Габріелла Чех, у свою чергу, зазначила, що Facebook серйозно ставиться до порушень стандартів спільноти та планує посилити заходи безпеки під час проведення виборів в Україні.

Також Аніка Геісел нагадала про одну із функцій соцмережі, що вже стала доступна українським користувачам напередодні виборчих перегонів. Відтепер в інформації про популярну сторінку можна дізнатися, з якої країни походить її адміністратор і яку активну рекламу запущено від імені сторінки.

Раніше повідомлялось, що Facebook заборонить розміщення реклами з-за меж України, щоб запобігти втручанню в вибори.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY