detector.media
25.01.2019 18:25
Бочкала назвав можливого організатора нападу на журналістів проекту «Стоп корупції»
Бочкала назвав можливого організатора нападу на журналістів проекту «Стоп корупції»
На думку координатора проекту «Стоп корупції» Роман Бочкали, можливий організатор нападу на журналістів у Голосіївському районі Києва - Михайло Богдад, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.

Про це Роман Бочкала заявив у коментарі телеканалу «112 Україна».

«Також зараз мені стало відомо, що вже затриманий організатор цього нападу, його звати Михайло Богдад, це уродженець Луганська, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Зараз його везуть до Голосіївського РОВД, щоб провести процедуру освідчення. Там його чекають постраждалі, я думаю, вони його впізнають, бо одразу вказували на нього», - сказав журналіст.

За його словами, загалом нападників було 15, з них 4 осіб вже упізнали.

«Частина з них була у балаклавах, тому впізнати досить важко, але слідство вже має певні оперативні джерела, до якого угрупування мають відношення ці особи», - додав Роман Бочкала.

Нагадаємо, ввечері 24 січня координатор проекту «Стоп корупції!» Роман Бочкала повідомив, що у Голосіївському районі Києва невідомі побили та пограбували знімальну групу проекту, яка знімала сюжет про незаконний видобуток піску. Журналіст, якого доставили у лікарню, зі слів медпрацівників, отримав черепно-мозкову травму, опік слизової оболонки очей. 

25 січня до управління поліції доставили дев’ятьох підозрюваних у розбійному нападі на знімальну групу.

За фактом нападу розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY