detector.media
25.01.2019 16:38
Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»
Олег Іванцов став головредом «НВ.Бизнес»
Колишній головний редактор порталу Liga.net Олег Іванцов очолив редакцію «Новое время.Бизнес», звідки у грудні звільнилися всі журналісти

Про призначення пана Іванцова повідомляє NV.ua.

На посаді головного редактора Олег Іванцов відповідатиме за редакційний контент і комерційні показники ділового блоку NV.ua, йдеться на сайті. Спершу він планує зайнятися формуванням команди – профільних оглядачів та редакторів новин.

«Сподіваюся, мій прихід в команду "Нового времени" допоможе наростити динаміку розвитку порталу. Ми дамо аудиторії якісну ділову картину дня, а рекламному ринку – більше нативних спецпроектів», – прокоментував він.

«Я давно знаю Олега і особисто, і як журналіста, і дуже радий, що він до нас приєднався, – сказав головний редактор медіагрупи НВ Віталій Сич. – У нього є рідкісна комбінація і журналістської, і комерційної компетенцій, а це саме те, що нам потрібно на цій позиції».

Нагадаємо, до цього пан Іванцов сім з половиною років працював головним редактором порталу Liga.net. 27 грудня 2018 року він припинив співпрацю з Ligamedia. Замість нього редакцію Liga.net очолив Борис Давиденко, який раніше працював виконавим директором та головредом VoxUkraine.

Також нагадаємо, що 22 грудня стало відомо про звільнення усієї команди журналістів бізнес-блоку видання «Новое время». Головний редактор видання Віталій Сич тоді повідомив «Детектору медіа», що це спільне рішення роботодавця та працівників, пов'язане із залученістю журналістів до сторонніх проектів. Екс-заступник редактора бізнес-блоку «Нового времени» Олег Гавриш у коментарі «Детектору медіа» підтвердив слова Сича та зазначив, що журналістів ніхто не звільняв.

Згодом у мережі з'явилися звинувачення редакції «Новое время. Бізнес» у нібито розміщенні замовних матеріалів, через що, як вважають автори публікації, було звільнено всіх журналістів відділу.

У коментарі «Детектору медіа» засновник і генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала сказав, що не звільняв журналістів бізнес-блоку видання, а також відкинув звинувачення у «джинсі».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY