detector.media
24.01.2019 18:11
Телеканал іномовлення UATV отримав дозвіл на трансляцію в Білорусі
Телеканал іномовлення UATV отримав дозвіл на трансляцію в Білорусі
Відповідне рішення було прийнято сьогодні Міністерством інформації Республіки Білорусь, воно відкриває практичний шлях до трансляції телеканалу у кабельних мережах Білорусі.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Білорусь.

Очікується, що найближчим часом UATV почне мовлення у пакеті каналів одного з білоруських кабельних операторів.

У посольстві зазначили, що домовленість про трансляцію українського телеканалу у Білорусі була досягнута в рамках зустрічей президентів України та Республіки Білорусь у 2017 та 2018 рр.

«Незабаром у Мінську відбудеться презентація телеканалу, про дату і час проведення якої буде повідомлено додатково», - додали в українському посольстві.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко повідомив, що у Білорусі планується запустити телеканал іномовлення України UATV.

UATV - український телеканал іномовлення. Телеканал розпочав трансляцію 1 жовтня 2015 року. Мовлення ведеться п'ятьма мовами: російською, українською, англійською, арабською та кримськотатарською. Щогодини відбуваються прем'єри основних випусків новин: російською (шість разів на день), українською (тричі на день), англійською (двічі на день), арабською (раз на день) та кримськотатарською (раз на день).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY