detector.media
24.01.2019 17:48
Новий канал планує запустити дитяче шоу з ведучим Сергієм Притулою восени
Новий канал планує запустити дитяче шоу з ведучим Сергієм Притулою восени
Телеведучий Сергій Притула вестиме на Новому каналі розважальне шоу «Діти проти зірок». Прес-служба каналу анонсує старт шоу на осінь

Нагадаємо, 23 січня Сергій Притула повідомив у себе в Instagram про початок зйомок нового розважального проекту.

За інформацією прес-служби каналу, у кожному випуску програми прийматимуть участь чотири зірки та чотири дитини, які показуватимуть свої здібності у різних сферах. Учасники змагатимуться в різних конкурсах: від командних «батлів» до індивідуальних «дуелей» талантів. Переможець отримає грошову винагороду.

Новий канал повідомляє, що відзняв програми за участю Олени Кравець, Євгена Кошового, Надії Мейхер, Андрія Шабанова, Тараса Тополі, Дмитра Шурова, Melovin та інших.

«Дiти великi молодцi, вони так гарно тримаються. Вражають своïми інтелектуальними здібностями. Серед них чимало тих, хто на свiй юний вiк – 7, 8 чи 9 рочкiв – може похвалитися такими здобутками як чемпіон Європи чи світу в різноманітних видах спорту та, звісно, не тільки. Але, відверто кажучи, i зірки не пасують перед дітками, якi професiйно володiють тiєю чи iншою темою. Тож багато хто з зiрок для мене вiдкрився по-новому в цьому шоу», – прокоментував Притула.

Прем'єра шоу, за повідомленням прес-служби каналу, відбудеться восени.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY