detector.media
24.01.2019 15:18
До 10 лютого – прийом заявок на стажування «Хаб медіа мобільності»
До 10 лютого – прийом заявок на стажування «Хаб медіа мобільності»
Відбір учасників зимової сесії стажування «Хаб медіа мобільності» Фундація «Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння порталу «Детектор медіа» запрошує студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у 15-тиденному стажуванні в Києві у редакціях провідних медіа.

Учасники журналістської інтернатури опанують інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентних редакцій, радіо, ТБ, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста.  

Дата та місце проведення школи: з 28 лютого по 14 березня 2019 року, м. Київ. Участь безкоштовна. Фундація «Суспільність» забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.  Усім кандидатам необхідно буде заповнити аплікаційну форму, надіслати професійне CV та мотиваційний лист.

Останній день прийому заявок до участі: 10 лютого 2019 року, 23:59.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 097 297 08 42, 044 483 03 72 або
souspilnistfoundation@gmail.com.

Ця журналістська інтернатура стала можливою за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY