detector.media
23.01.2019 15:01
28 січня – прес-конференція «Перший медіа акселератор в Україні – інсайти від учасників»
28 січня – прес-конференція «Перший медіа акселератор в Україні – інсайти від учасників»
28 січня з 12:00 до 13:00 у приміщенні інформаційного агентства «Укрінформ» (Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16) Media Development Foundation (Фонду розвитку ЗМІ) проведе прес-конференцію щодо роботи програми Media Manager Academy (MMA), яка є першим медіа акселератором в Україні.

Учасники програми MMA розкажуть про те, чому вони навчилися під час перших модулів акселератора та як збираються застосувати це в роботі своїх видань.

Також спікери обговорять фінансову незалежність українських регіональних медіа, дієві бізнес моделі та виклики, які постають перед ними у виборчий період.

Під час прес-конференції будуть представлені три аналітичні звіти про проблеми та потреби медіа, підготовлені за результатами онлайн опитування та інтерв’ю (проведених у вересні-жовтні 2018 року з 24 незалежними регіональними медіа в Україні).

Прес-конференція – для журналістів, редакторів, представників ГО та медіаекспертів.

Спікери:

Вхід вільний без попередньої реєстрації. Організатор прес-конференції – Media Development Foundation (Фонд розвитку ЗМІ).

MDF – це хаб медіа експертизи та центр передового досвіду, який націлений на розширення можливостей журналістів і підтримку розвитку cтійких та незалежних медіа в Україні і в Центральній та Східній Європі.

Контактна особа – Євгенія Олійник, тел. 0509091345, ourmail.mdf@gmail.com

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY