detector.media
23.01.2019 14:54
Телеканал «Україна» вшосте ексклюзивно покаже «Оскар»
Телеканал «Україна» вшосте ексклюзивно покаже «Оскар»
Телеканал «Україна» придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію 91-ї церемонії вручення премії «Оскар», яка пройде в ніч з 24 на 25 лютого 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

91-ту церемонію вручення призів Американської кіноакадемії покажуть наживо в більш ніж 225 країнах світу.

Церемонія традиційно пройде в театрі «Долбі» (Лос-Анджелес, Каліфорнія), цього року - в ніч з 24 на 25 лютого. Фінальне голосування журі за переможців відбудеться 19 лютого.

Як повідомляв «Детектор медіа», 22 січня Американська академія кінематографічних мистецтв і наук назвала номінантів на цьогорічну премію «Оскар». Оголошення претендентів на золоті статуетки відбувалося в прямому ефірі на офіційному сайті кіноакадемії. 

Цього року фаворитами оскарівської гонитви стали стрічки «Фаворитка» Йоргоса Лантімоса та «Рим» Альфонсо Куарона, які мають по 10 номінацій. Ще по 8 номінацій - у «Влади» Адама МакКея та «Народження зірки» Бредлі Купера. Стрічка «Чорна Пантера» Райана Куглера номінується в семи категоріях. 

Із повним переліком претендентів на золоту статуетку в традиційних 24 номінаціях можна ознайомитися тут

Цього року «Детектор медіа» традиційно буде повідомляти про результати та найцікавіші моменти вручення премії «Оскар» наживо. Стежте за новинами премії за тегом Оскар.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY