detector.media
23.01.2019 14:48
«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента
«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента
Телеканал «1+1» не припускався технічних помилок, змістивши в часі показ новорічного привітання Президента України. По це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1», коментуючи припущення можливого кандидата в президенти, художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського про технічну помилку.

«У ніч з 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу 1+1 не було технічних помилок. Логіка побудови програмної сітки у новорічну ніч була пояснена генеральним директором 1+1 медіа Олександром Ткаченком в інтерв'ю виданню Ліга. Бізнес», – повідомили в прес-службі «1+1».

Нагадаємо, в новорічну ніч перед 24:00 телеканал «1+1» замість новорічного привітання Президента України Петра Порошенка показав звернення Володимира Зеленського, в якому він заявив про наміри балотуватися на посаду Президента України. Привітання президента канал показав після опівночі.

В інтерв’ю «Ліга. Бізнес» Олександр Ткаченко сказав, що вважає «совковим рудиментом» зустріч Нового року під привітання глави держави: «Усе, що ми робимо, якраз і покликано показати можливість альтернативної точки зору. Власне, й історія про Зеленського в новорічну ніч теж про це. Ми, хоч і комерційне медіа, але поважаємо інститут влади, тому залишили традицію виступу президента. І, до речі, з точки зору телеперегляду, він отримав більше охоплення саме на Плюсах. Але зустрічати Новий рік за командою старшого товариша вважаю совковим рудиментом. Настав час відвикати. У країнах Європи виступи лідерів країн показують і не всі канали, і в той час, який вважають можливим. Як і ми цього разу. Думаємо над тим, щоб наступного разу показати близько 19.00».

Він додав, що Володимир Зеленський мав право привітати глядачів каналу «1+1»: «Але та реакція, що виникла, свідчить про те, що нам намагаються нав’язати історію про відсутність вибору. Про єдино можливий варіант. І ось тут я проти. Тому що насправді дискусія звелася до того, як Зеленський усе-таки посмів? Відповідь проста – має право».

В інтерв’ю «Українській правді» Володимир Зеленський назвав технічною помилкою зміщення в часі новорічного привітання президента на користь звернення самого Зеленського: «Чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше… я думаю, що це технічна помилка». На уточнення, що подібний збіг не дуже схожий на технічну помилку, він відповів: «Я не можу відповідати за канал. Я відповідаю за продакшн студію “Квартал 95”. Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його зсунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY