detector.media
23.01.2019 14:46
В ОРДЛО поширюють дезінформацію про нібито диверсії та провокації підрозділами ООС – Міноборони
В ОРДЛО поширюють дезінформацію про нібито диверсії та провокації підрозділами ООС – Міноборони
У Міністерстві оборони України повідомляють, що російське окупаційне командування нав’язує антиукраїнські настрої населенню ОРДЛО

Про це під час брифінгу сказав речник міністра оборони України Олександр Мотузняк.

За його словами, в ОРДЛО розповсюджують дезінформацію про нібито «підготовку підрозділами Об’єднаних сил провокацій та диверсій на місцевих об’єктах хімічної промисловості» і для переконання громадськості 22-25 січня 2019 року провели навчання з питань «ліквідації надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру». Пан Мотузняк зауважив, що це, здебільшого, було зроблено для посилення пропаганди служби військам ОРДЛО.

«У зв’язку з цим, для висвітлення у місцевих засобах масової інформації, на полігонах розгорнуто показові польові пункти управління та пункти прийому особового складу, у т.ч. для прийому т.зв. "резервістів"», – сказав під час брифінгу речник.

Крім того, за словами пана Мотузняка, було обладнано навчальні місця, зі стендами, які містили написи і малюнки антиукраїнського змісту, а також агресивні заклики проти України та реклама так званого «братання з Росією».

Нагадаємо, сайт кампанії «ЄС проти дезінформації» підрахував, що з тисячі досліджуваних кейсів російської пропаганди за 2018 рік 461 стосувалися України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY