detector.media
22.01.2019 14:56
РЕКЛАМА. Німецькі шпалери Marburg: особливості бренду
Існує чимало трендів в сфері сучасного ремонту. З'являється багато нових технологій та цікавих рішень. Але є дещо незмінне, яке з року в рік не втрачає своєї популярності та попиту - це шпалери.

На сьогоднішній день вони бувають не тільки різного окрасу, але й консистенції.

Наприклад, мокрі шпалери, чи шпалерне скловолокно під обробку стін, рельєфні та однотонні для фарбування. Але найпопулярнішими залишаються звичайні шпалери: вінілові на бумажній чи флізеліновій основі. Найпоширенішими та найпрактичнішими вважаються вінілові шпалери на флізеліновій основі.

Основною їх перевагою є практичність. Вони легко наносяться - потрібно лиш змастити клеєм стіни і так само легко демонтуються. При цьому не рвуться на частини та не залишають після себе слідів.

Одними із найкращих вважаються німецькі шпалери Marburg, придбати які можна на сайті. Їх інноваційний дизайн, відмінна якість із різнобарвною структурою та практичністю говорить сама за себе. Недарма компанія Marburg являється однієї з провідних світових брендів. Чергова колекція перевершує попередню своєю унікальність, стильним дизайном, довговічністю, стійкістю до стирання та легким доглядом.

Варто зазначити, що для створення нових колекцій шпалер Marburg працюють знамениті дизайнери, такі як:

Шпалери Marburg: види

Колекційні шпалери Marburg покорили не одне серце дизайнера та поціновувачів оригінальних рішень. Раніше, великою популярністю користувались шпалери Marburg під покраску, такі як на сайті. Цей варіант був ідеальним не тільки для домашнього використання, а й для ресторанів та офісних приміщень. З їх допомогою можливо було приховати різноманітні недоліки стін, невдалу шпаклівку, тріщини, чи попереднє фарбування. В даний час колекції продумані для найвимогливіших покупців.

Пам'ятайте, що під час покупки потрібно звертати увагу на відповідність якості та бренду. Звертайте увагу на склад фарби, яка була використана, так як бренд використовує тільки фарби без свинцевих добавок.

Матеріал опубліковано на правах реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY