detector.media
21.01.2019 19:22
«1+1» платить за трансляцію «Вечірнього кварталу» приблизно $50-60 тисяч за годину - Зеленський
«1+1» платить за трансляцію «Вечірнього кварталу» приблизно $50-60 тисяч за годину - Зеленський
Шоумен і художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський розповів, що трансляція концерту «Вечірнього кварталу» на телебаченні коштує десь «50 чи 60 тисяч доларів за годину».

Про це він сказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Наш час коштує дешевше, ніж будь-яке топове талант-шоу на українському ринку. Знаєте чому? Тому що кількість разів, скільки показують один "Вечірній квартал"... Знаєте, скільки випусків "Кварталу" ми випускаємо в рік? Як думаєте? Ось 10 показують мінімум 5 разів, плюс подвійні повтори. І розділіть цю суму», - зазначив він.

При цьому Володимир Зеленський підтвердив, що Ігор Коломойський, який володіє «1+1», винен йому чималі гроші. Проте конкретну суму називати відмовився.

«Це комерційна таємниця, я не хочу говорити. Це дійсно правда, вони нам винні гроші. Сума немаленька. «1+1» у нас в боргу», - додав він.

Нагадаємо, що у новорічну ніч Зеленський заявив, що має намір балотуватися на посаду президента України. При цьому, за його словами, зміщення часу зі зверненням президента Петра Порошенка на «1+1» було технічною помилкою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY