detector.media
21.01.2019 16:13
Росія виділила кінокомпанії Зеленського 35 млн рублів на виробництво фільму – «Настоящее время»
Росія виділила кінокомпанії Зеленського 35 млн рублів на виробництво фільму – «Настоящее время»
Телеканал «Настоящее время» повідомляє, що російська компанія «Грин Филмс» отримала від Міністерства культури Росії 35 млн рублів на виробництво фільму«Вниз».

Про це йдеться на сайті «Настоящее время».

Телеканал посилається на угоду 054-11-975/1 у реєстрі субсидій федерального бюджету РФ.

Згідно з документом, у 2017 році Міністерство культури Росії надало 35 млн рублів на виробництво національного ігрового фільму «Вниз» Товариству з обмеженою відповідальністю «Грин Филмс», власником якої, за повідомленням ЗМІ, є потенційний кандидат у Президенти України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше журналісти програми «Семи» повідомили, що Зеленський та його бізнес-партнери є власниками трьох кінокомпаній, які зареєстровані в Росії («Вайсберг Пикчерс», «Платинумфильм» та «Грин Филмс»).

Реагуючи на розслідування журналістів, Зеленський заявив, що «після того, що Росія зробила з Україною» він та його команда не ведуть бізнес у Росії. Раніше в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону Зеленський говорив, що його команда закрила бізнес у Росії.

21 січня інтернет-виданню «Українська правда» опублікувала інтерв'ю із Зеленським, в якому він сказав, що компанія «Грин Филмс» продовжує працювати в РФ. За його словами, компанію він передав в управління і заявку на держфінансування в РФ подавали нібито інші люди, «ті, хто займається цією компанією».

«Я туди не їздок і працювати з ними не хочу. Я б із задоволенням закрив цю компанію, і ми, звичайно, на шляху – ми вийдемо з цієї компанії… Контракт цієї компанії (зверніть увагу, що там не директор, а керуючий) ми передали в управління людині – сказали, що ми цим займатися не будемо. Керуючий повністю займається. Товариш не наш», – сказав він.

Фото: Politeka

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY