detector.media
18.01.2019 17:47
Припинена діяльність семи онлайн-кінотеатрів – Кіберполіція
Припинена діяльність семи онлайн-кінотеатрів – Кіберполіція
Департамент кіберполіції Національної поліції України повідомляє, що припинив діяльність двох адміністраторів онлай-кінотеатрів, які незаконно транслювали та поширювали відеоконтент

Про це йдеться на сайті Кіберполіції.

Повідомляється, що до Департаменту кіберполіції надійшла заява від Української антипіратської асоціації про те, що ряд інтернет-ресурсів протягом останніх кількох років незаконно відтворюють та поширюють відеофайли. За повідомленням Кіберполіції, правовласникам завдано збитків майже на 10 млн грн.

Представники Кіберполіції провели обшуки у двох адміністраторів цих ресурсів на Сумщині та Рівненщині та вилучили їх комп’ютерне обладнання.

Чоловіки адміністрували веб-сайти: http://kinot.me, http://krutor.org , http://kinogo-onlaine.net, http://rumedia.ws, http://gogafilm.me, http://kinogo-onlaine.net, http://hd-mix.org.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Адміністраторам ресурсів загрожує до шести років ув’язнення, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого, повідомляє Кіберполіція.

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Львівській області кіберполіція викрила трьох чоловіків у порушенні авторських прав групи українських телеканалів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY