detector.media
18.01.2019 12:38
«Україна» покаже документальний цикл про зустрічі Порошенка з народом
«Україна» покаже документальний цикл про зустрічі Порошенка з народом
Телеканал «Україна» покаже документальний цикл «Різдвяні зустрічі з президентом» про зустрічі Петра Порошенка з українськими родинами під час різдвяних свят у резиденції «Синьогора».

Цикл знімав не сам канал «Україна», а продакшн JVJ Cinema, повідомили «Детектору медіа» в прес-службі каналу. За даними єдиного державного реєстру, власником ТОВ «Джи Ві Джи Сінема» є Васильєва Вікторія Євгенівна, директором – Ткаченко Володимир Миколайович. Продакшн створено наприкінці 2018 року. Кінцевим бенефіціарним власником телеканалу «Україна» є один з найбагатших бізнесменів Рінат Ахметов.

Документальний цикл складається з трьох частин, які вийдуть на каналі 22, 23 і 24 січня о 23:50. «Під час зустрічей у форматі без краватки” з людьми, яким небайдужа доля держави, президент обговорює нагальні питання, радиться щодо принципових для країни кроків у новому, 2019-му році», – анонсує телеканал «Україна».

Гостями «Різдвяних зустрічей» стали подружжя ветеранів АТО, волонтерів з Донеччини Вадим Остапчук і Лариса Радкевич, подружжя громадських активістів Роман і Юлія Тичківські, родина військового капелана отця Леонтія.

Назва циклу нагадує назву розважально-музичної програми «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою», що виходила на російському телебаченні з 1988 по 2012 роки.

Нагадаємо, що у 2017 році дружина президента Марина Порошенко вела спортивну рубрику в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна». У проекті також брали участь троє молодших дітей президента.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY