detector.media
16.01.2019 17:00
Комедія Зеленського побила рекорд за зборами серед українських фільмів
Комедія Зеленського побила рекорд за зборами серед українських фільмів
Комедійна стрічка «Я, ти, він, вона» студії «Квартал 95» за три тижні національного кінопрокату зібрала майже 61 млн грн, що є рекордом серед усіх вітчизняних фільмів.

Про це повідомляє Бюро української кіножурналістики (БУК).

Фільм вийшов у національний прокат 27 грудня 2018 року. Його бокс-офіс за три тижні склав 60 млн 874 тис. 454 грн. Стрічку в кінотеатрах подивилися 678 тис. 299 глядачів. 

Так, комедія «Я, ти, він, вона» перевершила результати комедії «Скажене весілля» виробництва Film.ua, яка наприкінці 2018 року зібрала в кінотеатрах 54 млн 910 тис. 768 грн.

За сюжетом, чоловік і дружина переживають кризу стосунків і вирішують розлучитися. Під час випробувального терміну, наданого судом, герої фільму потрапляють у низку кумедних, а іноді й екстремальних пригод, які змушують їх зрозуміти важливі речі та переоцінити власне життя.

Режисерами картини є Володимир Зеленський та Девід Додсон, автори сценарію – Олександр Щур і Станіслав Зубрицький. Продюсери - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій та Борис Шефіри.

Головні ролі у фільмі виконали Володимир Зеленський і Настя Коротка. Їхніх коханих зіграли Надя Дорофєєва і Євген Кошовий. Також у фільмі знялися Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Тамара Яценко, Оля Полякова, Сергій Бабкін і Юрій Ткач. Саундтрек до фільму написав гурт «Антитіла».

Стрічка також вийшла в прокат в інших країнах: з 10 січня - в Казахстані, з 11 січня - у кінотеатрах Латвії і Литви, 18 січня вийде в Естонії.

Нагадаємо, проект «Кварталу 95» переміг у Десятому конкурсному відборі Державного агентства України з питань кіно під назвою «Він і вона» та створювався за державної фінансової підтримки. Сума держфінансування склала 17 млн 620 тис. 596 грн при загальній вартості виробництва фільму 35 млн 960 тис. 400 грн.

Фільм знято російською мовою та дубльовано українською. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY