detector.media
14.01.2019 16:38
На Новому каналі відбудеться прем’єра нового сезону «Таємний агент»
На Новому каналі відбудеться прем’єра нового сезону «Таємний агент»
18 лютого на Новому каналі відбудеться прем’єра нового сезону соціального реаліті «Таємний агент», а також «Таємний агент. Пост-шоу».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Цього разу об'єктами стали медичні установи, дитячі садочки й табори, підприємства харчової промисловості та багато інших сфер... Ми не брешемо і хочемо показати все, як воно є», – розповіла керівник проекту Ірина Сарган.

Нагадаємо, журналісти реаліті працюють «під прикриттям» і залучаються на підприємства в різноманітних сферах по всій країні. «Агент» завдяки прихованій камері показує процес зсередини. Ведуча програми – Катерина Павлюченко.

Прес-служба також повідомляє, що відразу після реаліті в ефірі Нового каналу відбудеться прем'єра проекту «Таємний агент. Пост-шоу». Це майданчик, де виробник і споживач можуть висловитися і захистити свою позицію. Ведучі пост-шоу –  Андрій Шабанов та Ірина Хоменко.

«Є речі, які таємний агент, не будучи технологом або, скажімо, вихователем, не розуміє, – каже пані Сарган. – Тоді люди, які потрапили у кадр таємного агента, приходять до нас на пост-шоу, щоб все пояснити».

Прем'єра нового сезону «Таємний агент» відбудетья на Новому кнаалі 18 лютого о 21:00, прем'єра «Таємний агент. Пост-шоу» – 18 лютого о 22:00. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY